Over Metdehand

Metdehand is een online platform waar creatievelingen hun handgemaakte producten kunnen aanbieden aan een breed publiek. 
Logo Metdehand.nl

Vanaf 2010 is Metdehand.nl Nederlands grootste online advertentiesite voor handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Metdehand.nl is het platform uitgegroeid tot een populaire website. Metdehand maakt online ondernemen leuk, overzichtelijk en alles behalve saai. Metdehand staat voor meer, o.a.

* Metdehand is eerlijk en laagdrempelig waardoor toegankelijk voor iedereen. Deze combinatie zorgt voor een groot aantal bezoekers en geintereseerden.
* Metdehand gelooft dat in iedere creatieve geest een goede verkoper schuilt. Behalve het wakkerschudden van deze ondernemer probeert Metdehand ondernemers te laten groeien. Groeien naar groter.
* Medehand gelooft erin dat handgemaakte producten een betere waardering verdienen en werkt hard om deze op de kaart te zetten

Oftewel: Deel jij dezelfde handmade passie? Metdehand heet je van harte welkom op haar online platform!


Genoeg gekletst, wie is Metdehand.nl eigenlijk?

Henriette KleinIk ben Henriette Klein en voel veel passie voor handmade. Door deze passie is Metdehand ontstaan en uitgegroeid tot wat het nu is. Naast mijn passie voor handmade voel ik heel veel passie voor klein ondernemerschap. Vind het  leuk om creatievelingen en kleine ondernemers te steunen en te helpen op hun online en offline weg naar bekendheid bij een groter publiek.

Met de Blog probeer ik een groter publiek te bereiken door creatief bezig te zijn maar ook door de deelnemers van het platform meer van zichzelf te laten te zien.Door korte interviews kun je kennis maken met een deel van de aanbieders van Metdehand.nl.

Door de jaren heen heb ik veel online kennis opgedaan. Maar ook offline doe ik al een geruime tijd kennid op met Poush.nl. In de tijdelijke ConceptStores van Poush geven wij creatieve entrepreneurs een verdiende plek in de winkelstraat.

Door Metdehand & Poush is de circel rond. Ondernemen in al zijn facetten, dat is waar ik voor sta. Ondernemen met passie en liefde voor handmade.

Door alle kennis die ik door de jaren heen heb opgebouwd, zowel online als offline, beschik ik over veel kennis die ik graag met jullie wil delen.

~ Henriette Klein.