Waridsara

Over Waridsara

Wij hebben de grootste verzameling van Exotische Tassen, Hmong tassen, Hippie tassen, Hill Tribe, Trendy Tassen en Shoudertassen.

Deze producten zijn handgemaakt van prachtige traditionele stoffen van de Hmong Tribe (Hmong betekent “vrij zijn”). De Hmong Tribes leven in het Noorden van Thailand, Burma en delen van Laos. Om in hun levensonderhoud te voorzien zijn ze de afgelopen decennia overgestapt van het verbouwen van Opium naar het produceren van kleding, tassen, etc.

Het materiaal van onze tassen is ook verwerkt in hun traditionele kleding. De patronen zijn vaak geïnspireerd op taferelen uit de natuur, bloemen, vogels en vlinders, veelal met heerlijke uitbundige kleuren. Er zijn bijna geen twee producten exact hetzelfde. De kleuren kunnen dus per product iets afwijken van het getoonde exemplaar.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod van Animal Bags, Uilentassen, Uilenrugzakken, Uilenrugtassen en schattige dieren portemonneetjes. Onze Uilen zijn de leukste die je maar kan vinden. Elk tas is uniek, er zijn geen 2 exact dezelfde.
Wij hebben grote en kleine uilentassen, kippentassen en zelfs mini olifantjes.

Ook hebben wij een unieke verzamelijk aan handgemaakte producten uit Bali. Naast lampen gemaakt van schelpen hebben wij schalen ook gemaakt van schelpen en schalen / vazen gemaakt van aardewerk ingelegd me stukjes glas. Door eigen import en transport weten wij de prijs aantrekkenlijk te houden.

Tevens hebben wij shirt van zeer goede kwaliteit. Onze Shirts met een perfecte pasvorm door het gebruik van spandex. Spandex is een speciaal meerekkende stof, hierdoor hebben de shirts de eigenschap om de vorm aan te nemen van het lichaam waar het rondom zit. Spandex is elastisch en rekt mee zonder te strak te gaan zitten. De shirts zijn bijna kreukvrij, zitten zeer comfortabel en zijn van super hoge kwaliteit.


Bekijk de website voor meer informatie

1 - 20 van 250 resultaten

1 - 20 van 250 resultaten

Email inhoud

Beste Waridsara,

Mijn naam is en ik reageer op uw winkelpagina: Waridsara

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer