Urnwebshop.nl

Over Voordeelwebwinkel Urnwebshop.nl

Welkom bij de nummer 1 op \'t gebied van handgemaakte urnen, dierenurnen en assieraden!

Onze (sier)urnen, dierenurnen en assieraden worden allemaal met de hand gemaakt door diverse Nederlandse en buitenlandse kunstenaars en kleine ateliers.

De collectie is op de markt verschenen als modern, persoonlijk èn betaalbaar alternatief voor het robuuste, prijzige stenen fabrieks-assortiment dat bij menige steenhouwerij, uitvaartwinkel of crematorium staat uitgestald.

Voor nabestaanden die (terecht) eisen dat de urn van hun keuze in vorm en kleur naadloos aansluit bij het interieur thuis; past bij de persoonlijkheid van de overledene. En niet alleen in een urnenmuur of columbarium hoeft te staan. Maar ook net zo goed op een speciale gedenkplek thuis. Naast de foto van uw dierbare, een vaas met bloemen of een brandend kaarsje…

Daarnaast is het niet meer van deze tijd om u na betaling van de urn van uw keuze maanden te laten wachten, zoals bij sommige crematoria gebruikelijk is…

Wij leveren doorgaans binnen enkele dagen, soms binnen een dag! Afgezien uiteraard van de urnen die per stuk gemaakt worden na bestelling ervan (de levertijd staat bij elke urn vermeldt).

De urnen worden u altijd verzekerd per koerier toegestuurd. Tegen kostprijs of zelfs gratis (bij bestellingen vanaf € 150). En onder alle condities die u als consument mag verwachten bij zo’n emotioneel en met veel zorg en liefde gemaakt kunstwerkje. En zo voordelig mogelijk! Zonder afbreuk te doen aan de service of garanties.

Grafdecoratie.nl en haar Urnwebshop.nl zijn niet voor niets onlangs genomineerd voor de Funeral Awards: \"Op de criteria: Functionele producten. Sereniteit, origineel en vernieuwend accent. Aantrekkelijk, modern en klantvriendelijk. Milieubewust. Prijs/kwaliteitsbewust in de markt. Toekomstgerichte visie. Serviceverlening is een pluspunt. En wettelijk aan alle eisen voldoend en toegestaan.\" 

ONZE URN & ASSIERAAD VULSERVICE

Wij vinden het geen enkel probleem om uw urn of assieraad voor u te vullen. Dus als u het niet zelf wenst te doen, of het uitvaartcentrum of crematorium vraagt een te hoge prijs of doet moeilijk, toon dan een dikke glimlach (kwaad worden heeft weinig nut of zin) en neemt de aszak of asbus mee naar huis. U kunt na telefonische afspraak altijd bij Urnwebshop.nl terecht (06-54944099). Graag zelfs! Voor een vriendenprijs (€ 20) of helemaal niets (hangt een beetje af van het type urn en de hoeveelheid tijd en werk). Terwijl u in de Utrechtse binnenstad een kopje koffie drinkt of winkels bezoekt op de Oudegracht, vullen wij met respect uw urn of assieraad en lijmen deze vakkundig dicht.

BEOORDEELD ALS TOPWINKEL EN KLASSE SHOP BIJ BESLIST.NL

Onze VoordeelWebWinkels Urnwebshop.nlDierenwinkel.nl en Graflantaarn.nl zijn door onze klanten bij Beslist.nl  (de grootste vergelijkingssite van Nederland en België) uitgeroepen tot Topwinkel, met de hoogst haalbare score voor bestelgemak, levering en aftersales. Het eindoordeel op alle vlakken: Uitstekend! De reviews zijn unaniem lovend. Hartelijk dank daarvoor. Wilt u de beoordelingen nalezen of wilt u zelf een recensie schrijven, klik op de banner hieronder.

TEVENS AANBEVOLEN DOOR SHOPMANIA

Onze VoordeelWebWinkels worden ook aanbevolen door de internationale vergelijkingssite Shopmania. Ook hier zijn wij best trots op…

DOOR ONZE KLANTEN UITGEROEPEN TOT BESTE BEDRIJF VAN 2013 en 2012 

VoordeelWebWinkel Urnwebshop.nl is op 20 maart 2014 door de enorme bedrijvendatabase Alle Bedrijven In (1.3 miljoen ondernemingen!) en onze grote schare van ruim 5.000 tevreden klanten officieel uitgeroepen tot Beste Bedrijf van 2013, in de regio Urecht, catagorie Bedrijven. Net als vorig jaar, toen we Beste Bedrijf van 2012 werden. Het eindoordeel luidt wederom: Uitstekend, met waarderingscijfer 9.6! Nogmaals hartelijk dank voor al de lovende woorden. Wij zien dit echt als de bekroning op vele jaren van harde en gepassioneerde arbeid. Wilt u alle beoordelingen nog eens nalezen, of wilt u zelf een recensie schrijven, klik dan op een van de logo\'s of ons winnaarscertificaat hieronder.

De presentatie van ons assortiment vindt u overzichtelijk gerangschikt op onze website: VoordeelWebWinkel  Urnwebshop.nl . 

Het behoeft geen betoog dat onze urnen/kunstwerken in het echt véél mooier zijn dan op de foto... Kleuren kunnen echter iets afwijken.

Hierbij alvast aantal inspirerende voorbeelden (met direct doorklikbare links naar de desbetreffende pagina\'s in onze webshop):

Enorm trots zijn wij op de perfect afgewerkte Keramische Art Urnen en Dierenurnen Collectie. “Door de urn uit klei te boetseren vindt de as een waardige rustplaats in de materie waaruit de mens is ontstaan; klei, grond, stof,” aldus de maker. “Dit symboliseert onze vergankelijkheid en verbondenheid met deze aarde.”

Elke urn wordt apart met de hand uit klei gemodelleerd door deze bekende Limburgse keramist. Na het droog- en bakproces wordt een grondlaag en vloeibaar brons opgebracht. Waarna de urn weer wordt verhit tot het brons smelt. Zo ontstaat een zeer duurzame laag, die binnenshuis onbeperkt zijn unieke kleur behoudt.

Deze urnen zijn tot min 10 graden Celsius ook geschikt voor buitenshuis gebruik. ’s Winters afdekken met een zogenaamde urnenhoes (van bijvoorbeeld het Urnencentrum Nederland) wordt echter aangeraden, daar het koper in de bronslaag anders ietwat verweert; een platina-achtige glans krijgt.

Alle Art urnen zijn aan de onderkant voorzien van een rubber of vilten sluiting, die ter afdichting het beste verlijmd kan worden met superlijm.

Uw Art Urn wordt gewaarmerkt en is voorzien van een echtheidscertificaat/vulwijzer. Tegen geringe meerprijs kan de urn van uw keuze aan de voor- en/of achterzijde door de kunstenaar zelf met de hand gegraveerd worden.

Houdt u wel rekening met een levertijd van ongeveer 2 weken.

Onze andere, uiterst populaire Keramische Urnen zijn gemaakt uit speciaal geselecteerde ingrediënten, die worden gemixt om een keramische massa te creëren. Daarna worden zij bedekt met verschillende kleuren emaille. Dit resulteert in een prachtige, kleurvolle urnenlijn.

Van elke grote keramische urn is een kleinere, zogenaamdeKeepsake-versie verkrijgbaar in exact dezelfde kleurstelling, voor de verdeling van as onder nabestaanden. Of voor de as van een kind of baby.

Zowel de grote als kleine keramische urn wordt door ons exclusief geleverd in een fraaie fluwelen bewaarverpakking (waarde € 14).

Onze geheel met de hand vervaardigde KU2 urnencollectie is ook geschikt voor buitengebruik. Terwijl de fraai vormgegeven Keramische Bella Urn sierurnen voor binnengebruik (met glossy èn matte kleuraccenten, compleet met luxe verpakking en lijm) een vriendelijke budgetprijs kennen.

De tien geglazuurde Vaas Urnen zijn speciaal voor Urnwebshop.nl ontwikkeld door een Friese keramist met meer dan 45 jaar ambachtelijke ervaring in de handen. Zijn voorliefde voor originele, speciale vormen en kleuren spreekt uit iedere urn. Zo versluit elke urn asymmetrisch. En kan eventueel in elke gewenste glazuurkleur geleverd worden, geheel aangepast aan uw wensen.

Deze Vaasurnen zijn vervaardigd uit hoogwaardige klei. Door ze te bakken op 1250 graden Celsius worden de urnen zo hard als glas, waardoor ze water- en vorstbestendig zijn. In de armen kunt u eventueel bloemen en water kwijt. De urnen zijn aan achter- en/of voorzijde handmatig graveerbaar.

Onze Keramische Standbeeld Urnen worden door een Franse kunstenaar vervaardigd uit speciaal geselecteerde ingrediënten, die worden gemixt om een zware aluminium massa te creëren. Daarna worden zij bedekt met een bronscoating. Dit resulteert in een prachtige, kleurvolle lijn.

Deze aluminium kunst urnen zijn geschikt voor gebruik binnenshuis of in de beslotenheid van een urnenmuur. Ze zijn tevens geschikt voor buitengebruik. De urnen zijn voorzien van een extra beschermlaag, zodat water of vocht eraf lopen. Door het materiaalgebruik zullen ze nooit scheuren of barsten tijdens vorstperiodes.

Net als onze moderne Chameleon Urnen, die handmatig zijn vervaardigd door een gespecialiseerde Nederlandse keramist. De keramiek is niet behandeld met een glazuurlaag (zoals gebruikelijk), maar met een speciale hoogglans metallic laklaag, die in het zonlicht lijkt te verkleuren. Vandaar de naam Chameleon. Deze urnen zijn qua materiaalgebruik, vormgeving, kleurgebruik èn prijs uniek in hun soort. En geschikt voor binnen en buiten. Van elke grote urn (links op de foto) is een kleinere, Keepsake-versie verkrijgbaar (rechts) in exact dezelfde kleurstelling, voor de verdeling van asresten onder nabestaanden. Of voor de as van een kind of baby.

Onze drie Keramische Kunst Urnen zijn gemaakt door een Nederlandse kunstenaar, die al vele jaren keramische urnen maakt. Hierbij gebruikt hij een bijzondere traditionele techniek die haar kracht ontleent aan de elementen van de natuur. Door zijn ervaring weet hij van ieder object een eigenzinnig kunstwerk te maken dat zich onderscheidt van traditionele urnen.

Onze Boeddha Urnen zijn door een Limburgse keramist gemaakt uit hoogwaardige klei en vloeibaar brons. En zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. Ze worden ook wel \'Happy Boeddha’s\' of \'Dikbuik Boeddha’s\' genoemd. Ze staan symbool voor eeuwig geluk en hij zorgt voor voorspoed, welvaart, rijkdom, goed nieuws, vrolijkheid en vrede. Onze Boeddha Art Urn draagt een halve perzik met zich mee. Dit staat voor verbondenheid en onsterfelijkheid. Ook deze Art Urn wordt door de kunstenaar gewaarmerkt en is voorzien van een echtheidscertificaat/vulwijzer. TIP: Er zijn bij Urnwebshop.nl ook (duurdere) bronzen Buddha Urnen en (binnenkort) goedkopereBuddha Urnen uit kunsthars/gemalen steen verkrijgbaar.

Ook onze Teardrop Urnen zijn in kleine ateliers met de hand vervaardigd via eeuwenoude techniek uit messing. En symboliseren tranen, die onlosmakelijk verbonden zijn aan een afscheid.

De handmatig vervaardigde urnen kenmerken zich door fraaie vormgeving en vakkundige afwerking. Deze urnen zijn er in drie maten (volwassen, klein en mini) en niet direct als urnen herkenbaar. Daardoor zijn ze ideaal voor een gedenkplek thuis. Onze nieuwste serie Teardrop Urnen is verkrijgbaar in 5 kleurstellingen en vier uitvoeringen (waaronder bijpassende ashangers en mini urnen in speciale verpakking)

Onze Messing Urnen Collectie bestaat uit tientallen urnen die zijn gemaakt van hoogwaardige metalen als brons, koper en messing. Veel tijd en aandacht is besteed aan vormgeving en decoratie. De urnen zijn handmatig gemaakt en zeer vakkundig afgewerkt Ze hebben dan ook een unieke uitstraling. Van bijna elke grote messing urn is ook een kleinere (mini)versie (Keepsake) verkrijgbaar in exact dezelfde kleurstelling, voor de verdeling van as onder nabestaanden. Of voor de as van een kind of baby. Een aantal messing urnen wordt door ons uitgeleverd in een fraaie velours bewaardoos (waarde: € 14). Urnwebshop.nl levert ook messing urnen van topkwaliteit voor een budgetprijs!

Een van de meest geliefde mini-urnen zijn onze Hart UrnenSter Urnen en Schelp Urnen uit hoogwaardig messsing. Ook deze zijn bedoeld om de as te verdelen, zodat de naaste familieleden ieder zijn of haar eigen aandenken krijgen. Sommige lenen zich door de vormgeving ook voor het bewaren van de as van een kind of baby. Of van een geliefd huisdier, hond of kat (zie onze dierenurnen). De meesten worden uitgeleverd in een fraai velours bewaardoosje (waarde € 10).

Onze collectie Glazen UrnenKleine Glazen Urnen en Mini Urnen zijn uniek van vorm, handgeblazen en gemaakt van hoge kwaliteit Bohemian Crystal. Er zijn verschillende procedés gebruikt bij ieder type urn. Zo is elke urn een kunstwerk op zich geworden. Van elke grote urn is een kleinere of miniversie verkrijgbaar in exact dezelfde kleurstelling, voor de verdeling van as onder nabestaanden. Of voor de as van een kind of baby. Tevens hebben wij een zeer exclusieve serie Glazen Art Urnen van een gerenommeerde Nederlandse gasblazerij, die pas vervaardigd worden als u ze bestelt. Waardoor elke urn uniek is; zoals elk mens uniek is (of is geweest). Kleur, doortekening èn materiaal hebben absolute eeuwigheidswaarde. Waarbij uw persoonlijke wensen uitgangspunt zijn. 

De exclusieve, ultramoderne RVS Urnen in onze collectie zijn geheel van Nederlands ontwerp. Ze worden met veel gevoel voor stijl en precisie gemaakt door een metaalkunstenaar uit Ridderkerk. En verkrijgbaar in verschillende maten en soorten: van Lotus tot Drop urn, van Piramide tot Ellips, van Driehoek, Golf tot Wave, van Voetbal tot Ster en Hart urn. Ze zijn zowel buiten als binnen toepasbaar, zo goed als onderhoudsvrij en kenmerken zich door een utrastrakke, eigentijdse vormgeving en een hoge graad van afwerking en design. Ook zijn van verschillende uitvoering Keepsakes verkrijgbaar, voor verdeling van as onder nabestaanden.

Het marmer of steen dat voor onze Marmeren/Natuurstenen Urnen & Marmeren Miniurnen wordt gebruikt, komt uit hoogwaardige Aziatische steengroeven. Eerst worden daar grote blokken steen uitgehakt. Waarna deze met behulp van speciale mallen intensief bewerkt worden, waarbij uiteindelijk de vorm van de urn naar voren komt. Na dit proces wordt elke urn met de hand verder afgewerkt en gepolijst. Doordat marmer een natuurproduct is zal dan ook geen enkele urn hetzelfde zijn. De foto geeft u dan ook slechts een indicatie hoe het product eruit ziet. Elke marmeren of stenen urn is uniek. Al onze natuurstenen urnen en zijn zowel geschikt voor binnen- als buitenshuis gebruik. En zijn tijdelijk extra voordelig geprijsd.

Veel liefde, tijd en aandacht is ook besteed aan de vormgeving en decoratie van onze Dierenurnen collectie, die tevens in onze DierenUrnWinkel te vinden is. Ze zijn handmatig gemaakt en vakkundig afgewerkt. En verkrijgbaar in urn-, pot-, hart- of kandelaarvorm (waar u een waxinelichtje of kaars in kunt branden). Door de uitstraling zijn ze deze urnen uitermate geschikt om thuis wat as van uw geliefde huisdier in te bewaren; om het gemis iets te verzachten.

Meer zien en lezen?

Dan verwijzen we u hierbij graag door naar onze VoordeelWebWinkels UrnWebShop.nl of DierenUrnWinkel.nl waar onze Sierurnen en Assieraden en Dierenurnen online voordelig geprijsd te koop zijn.

Bestellen gaat uiterst eenvoudig. Betalen kan vertrouwd via uw eigen bank (via internetbankieren in een u vertrouwde omgeving). Of via de snelle, beveiligde en afgeschermde betaalsystemen iDEAL , PayPal of AfterPay.

U krijgt van ons per e-mail een bestelbevestiging èn een betaal- en verzendbevestiging.

Wij leveren echt razendsnel (doorgaans binnen 2 tot 5 dagen). Verzekerd, per koerier. Voor kostprijs (of gratis bij bestellingen boven € 150). En onder alle garanties en condities die u mag verwachten.

Zo heeft u uw bestelling 14 dagen op zicht. En een niet-goed-geld-terug garantie. Zonder gezeur. Zie hiervoor onze Algemene Voorwaarden.

Mocht u verdere vragen hebben, meer informatie of een catalogus wensen, belt of mailt u dan gerust met onze klantenservice.

Grafdecoratie.nl stelt persoonlijk contact met u zeer op prijs. Wij helpen u graag verder. En vertellen u met liefde onze fraaie kunstproducten.

Tot uw dienst of tot spoedig ziens!

UrnWebShop.nl en DierenUrnWinkel.nl, Oudegracht 5a, 3511AB, Utrecht, 06-38080006info@urnwebshop.nl


Gebruikte materialen

Keramiek, glas, hout, zilver (925) , goud (14 krt), messing, marmer, natuursteen, roestvaststaal, zilvertin, brons, polystone, polyresin


Bekijk de website voor meer informatie

Email inhoud

Beste Urnwebshop.nl,

Mijn naam is en ik reageer op uw winkelpagina: Voordeelwebwinkel Urnwebshop.nl

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer