Oma Mutsje
Oma Mutsje

Over Oma Mutsje

Welke producten biedt Oma Mutsje 


1. We maken meubels op maat

Oma Mutsje vervaardigt handmatig en op ambachtelijke wijze keukentafels, salontafels, banken, kasten, wandconsoles, dienbladen en mangelbakken etc. van oude en nieuwe materialen. Dit alles gebeurt met klein- en handgereedschap.

Oma Mutsje, Meubels van Eigen hand.

Het type Meubel van Eigen Hand is een meubel gemaakt van Oude Wagondelen, sloophout, nieuw hout en/of fijnhout. De wagondelen komen uit oude treinwagons en hebben door het gebruik een mooie doorleefde uitstraling gekregen. Elke tafel van oude wagondelen heeft een robuust en zeer exclusief karakter. Kortom meubels met een verhaal én een verleden voor u op maat gemaakt.


2. Oude en tweedehands meubelen worden opgeknapt en aangepast voor een tweede \\\"nieuwe\\\'ronde\\\".

Oma Mutsje knapt oude, tweedehandse meubels zodanig op dat ze weer kunnen worden gebruikt in een \\\"nieuw leven\\\" als nieuwe of brocante meubels. Onder opknappen kan worden verstaan; het voorzien van een nieuwe verf- of waslagen, maar ook het verstevigen van de constructie of het cosmetisch aanpassen van een (meubel)stuk. Zo worden ouderwetse meubels weer meubels die helemaal thuis horen in deze tijd!


3. Brocante & Hebbedingen

Oma Mutsje biedt, naast  meubels diverse brocante artikelen te koop aan. Dit kan variëren van glas- en serviesgoed tot potten, pannen, kapstokken, linnengoed en andere ‘oude’ snuisterijen.


Gebruikte materialen

Hout


Email inhoud

Beste Oma Mutsje,

Mijn naam is en ik reageer op uw winkelpagina: Oma Mutsje

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer