Over Moons Design Handmade Jewelry

Het begon als een hobby en groeide uit tot een passie!

Op dat moment besloot Moons Design om haar liefde voor sieraden en edelstenen te gaan delen en zo ontstond Moons Design Handmade Jewelry.

Inmiddels wordt er al enige tijd met veel liefde en passie aan het ontwerpen van sieraden gewerkt. Dit betreft zowel het maken van kralensieraden als het edelmeden.

De komende maanden gaat Moons Design zich in het edelsmeedvak verdiepen, wat zonder twijfel zal gaan resulteren in nog meer fraaie handgemaakte sieraden.

Moons Design Handmade Jewelry ontwerpt en vervaardigt sieraden van uitsluitend natuurlijke materialen zoals (half)edelsteen, hout, been, schelp en zoetwaterparel. Er wordt gewerkt met verzilverd en verguld (koper)draad, messing, koper en 925 Sterling zilver.

Inspiratie wordt gevonden in de kunst, met name de Art Nouveau en in de ethnische kunst en cultuur. Ook de natuur in al haar facetten is een grote bron van inspiratie. Daarnaast maakt Moons Design Handmade Jewelry sieraden die hun oorsprong vinden in diverse religies en spiritualiteit, denk hierbij aan rozenkransen, mala`s, chakra sieraden en diverse sieraden met Boedha`s.

 

Mocht je vragen hebben of een sieraad op maat willen laten maken, neem dan contact  op met Moons Design Handmade Jewelry via het contactformulier of via moons-design@live.nl

 


Bekijk de website voor meer informatie

1 - 3 van 3 resultaten

1 - 3 van 3 resultaten

Email inhoud

Beste MoonsDesignHandmadeJewelry,

Mijn naam is en ik reageer op uw winkelpagina: Moons Design Handmade Jewelry

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer