Kleuren uit India

Over kleuren uit india

Kleuren uit India biedt u een tijdloze, stijlvolle en unieke collectie van shawls, woontextiel, fair-trade kleding, sieraden en bronswerk. De kleding, shawls en het woontextiel zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals, wol, katoen en zijde.

De creativiteit van de mensen in India is enorm. Verreweg het  grootste deel van de collectie is handwerk die vaak gemaakt wordt volgens traditionele technieken. Technieken die zich door de eeuwen heen hebben bewezen en die garant staan voor unieke producten van hoogwaardige kwaliteit. Een deel van het aanbod koop ik in bij bedrijven die aangesloten zijn bij craftmark. Craftmark is een initiatief om Indiase ambachtslieden te helpen een verbinding te maken met de reguliere markt.

 

De kledingstukken die ik aanbied zijn allemaal fair trade producten die ik voornamelijk inkoop bij twee kleinschalige bedrijfjes in India. Deze werken met ecologisch producten en daarnaast staat men voor goede sociale arbeidsomstandigheden voor de werknemers. Door de kleinschaligheid is het geen massaproductie en daardoor zijn het unieke kledingstukken. De details laten zien dat de kleding met liefde voor het vak is gemaakt.


Bekijk de website voor meer informatie

Email inhoud

Beste Kleuren uit India,

Mijn naam is en ik reageer op uw winkelpagina: kleuren uit india

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer