Jimpampam
Jim Pam Pam

Over Jim Pam Pam

Jim Pam Pam® maakt unieke, handgemaakte producten voor baby en kind! Lifestyle accessoires met een kek eigentijds design. Met toffe, eenvoudige prints, heerlijk zacht en met basic kleuren staat Jim Pam Pam garant voor prachtige kwaliteitsartikelen.

Jim Pam Pam richt zich voornamelijk op babyproducten, zoals de wikkeldoeken, luieretuis, kruikenzakken. Maar we leveren meer dan alleen accessoires voor de baby; infinity sjaals is daar één voorbeeld van! Of kussenhoezen voor de decoratie van de kinderkamer. Maar ook de toffe stickers in de vorm van een driehoek of regendruppel!

In de toekomst gaan we uitbreiden en zullen er nog meer super leuke producten aan de webshop worden toegevoegd.

Al het moois van Jim Pam Pam wordt bedacht door Diana van Ham en gemaakt door Mieke van Ham. Aha, moeder en dochter dus! Mieke is al vroeg in haar leven werkzaam geweest als coupeuse. Zij geniet van het verwerken van materialen tot een geliefd product voor anderen. Diana, psycholoog en fotografe, heeft een onstilbare honger naar kleur, lijnen en combinaties van materialen, die bij Jim Pam Pam tot uiting mogen komen.

Een groot deel van de materialen zijn officieel GOTS-gecertificeerd, de rest worden gemaakt volgens de richtlijnen zonder certificatie. Al onze producten worden in Nederland vervaardigd. Wij werken beiden vanuit huis en werken maatschappelijk verantwoord; voor een normaal uurloon en onder goede werkomstandigheden. Wel zo fair, hè!


Gebruikte materialen

tricot, katoen, fleece


Bekijk de website voor meer informatie