Mooi en verantwoord uit India

Over Emax Domina

Emax Domina importeert hippe en trendy producten uit India. Het zijn stuk voor stuk bijzondere producten, met liefde gemaakt in India.

 

Emax Domina (Latijn voor ‘Kooplustige vrouw’) richt zich op vrouwen die graag leuke, aparte dingen kopen en zich daarbij goed willen voelen. De producten van Emax Domina zijn niet alleen mooi, maar ook verantwoord: ze zijn gemaakt van restmaterialen en op een duurzame manier geproduceerd.

 

Alle producten komen uit India. Bij de ontwikkeling van de producten zijn Indiase designers betrokken die oog hebben voor westerse trends. Hierdoor hebben de producten een eigentijdse en moderne uitstraling.

 

Voor Emax Domina is het heel belangrijk dat de producten op een verantwoorde manier gemaakt worden. Dit betekent dat de mensen die de producten maken een eerlijk salaris krijgen en dat er absoluut geen sprake is van kinderarbeid. Veel van de producten worden geproduceerd door zogenaamde ngo’s, oftewel zelfhulpgroepen waar vrouwen worden getrained om de producten te maken, en daarnaast ook les krijgen in hygiene, Engels, ondernemingsvaardigheden, etc.


Bekijk de website voor meer informatie

1 - 20 van 81 resultaten

1 - 20 van 81 resultaten

Email inhoud

Beste Mooi en verantwoord uit India,

Mijn naam is en ik reageer op uw winkelpagina: Emax Domina

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer