Emmelinda

Over ! Emmy's tasorganizers

Heerlijk he, zo'n grote tas. Kan haast niet groot genoeg. Máár...herkent u dat ook wel eens: Waar is toch dat fietssleuteltje gebleven? Verstopt tussen alle andere rommel in uw tas. En op het moment dat u een spaarkaart o.i.d. nodig heeft beseft u dat deze nog in uw andere tas zit. Vergeten tijdens het omwisselen van de tassen omdat die ene tas niet zo handig is bij het shoppen. Of stel dat uw telefoon gaat en u tussen uw spullen moet wroeten om 'm te pakken te krijgen omdat deze altijd onderop komt te liggen in uw tas.

Nu hoeft dit niet meer met deze tasorganizer. Dit model is door mij ontworpen en gemaakt. Zo heeft u altijd een uniek (en persoonlijk!!) exemplaar.

De tasorganizer is een (verstevigde) dubbele brede lap stof, voorzien van vakjes aan voor en achterkant, die dubbelgevouwen kan worden voor een kleinere tas. De ruimte die dan ontstaat in de kern van de organizer is weer handig om er bijvoorbeeld uw portemonnee in op te bergen.

Op de foto's bij deze advertentie kunt u zien wat de bedoeling is van de tasorganizer. De afmetingen staan er bij. Heerlijk veel opbergplezier dus! Regelmatig komen er nieuwe exemplaren bij.


Natuurlijk is het ook mogelijk om een andere afmeting/kleur te maken zodat u helemaal een persoonlijke organizer heeft maar dan in overleg wegens eventuele extra kosten ;-).


Ook leuk als kado!


(Verzendkosten zijn 1,50)


Bekijk de website voor meer informatie

Email inhoud

Beste Emmelinda,

Mijn naam is en ik reageer op uw winkelpagina: ! Emmy's tasorganizers

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer