Over Metdehand

Metdehand.nl is het grootste Dutch Handmade online platform die kopers en verkopers samenbrengt. De site werkt op dezelfde manier als een marktplaats. Kopers en verkopers hebben direct contact met elkaar en regelen de verkoop samen. Metdehand.nl biedt verkopers ook de mogelijkheid om een digitale shop aan te maken. Hierin plaatst de verkoper zijn/haar zelfgemaakte producten.

De website is opgericht in 2010 en daarmee een van de eerste advertentiesites in Nederland op het gebied van handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Metdehand.nl is het platform uitgegroeid tot een populaire website voor zowel kopers (veelal trendy bewuste vrouwen die houden van unieke producten) als verkopers (particulieren, startende vernieuwende labels en kleine bedrijven).

Jaarlijks bezoeken ongeveer 350.000 mensen Metdehand.nl. Samen kopen en verkopen zij een heel divers handgemaakt aanbod. Per week worden er gemiddeld 300 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Metdehand.nl bevat ruim 14.000 advertenties. Naast het platform is er een heel krachtige social community ontstaan, bestaande uit Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en de Blog.

Metdehand.nl is laagdrempelig: iedereen kan snel en eenvoudig advertenties plaatsen en handmade producten verkopen.

Wil jij op de hoogte blijven van Handmade trends en tips? Schrijf je dan HIER in voor de nieuwsbrief.

Wij denken dat de handmade nog veel groter gaat worden. Sterker nog: het staat nog in de kinderschoenen! We hebben nog zoveel mooie wensen te verwezenlijken!

Deel jij onze handmade passie? We heten je van harte welkom op ons platform!

Veel handgemaakt shop plezier! Het Metdehand-team


Adresgegevens:
Metdehand Zilverstein 65
2342BL Oegstgeest
KVK nummer: 55838316
BTWnr: 819858250B01