Helpcentrum

Producten plaatsen, bewerken en verwijderen

Regels voor het plaatsen van een product

Een aantal van de regels voor het plaatsen van een product op Met de Hand staan hieronder. Producten die een of meerdere van deze regels overtreden kunnen zonder waarschuwing worden verwijderd. Ook kan zonder waarschuwing uw account worden verwijderd indien u de regels overtreed.

Uw account of product kan worden verwijderd/geblokkeerd bij:

  • product waarin geen concreet product of dienst wordt aangeboden, producten die in een verkeerde rubriek zijn geplaatst
  • (gratis) producten die dubbel zijn geplaatst
  • (gratis) producten met een onjuiste of ongeautoriseerde website vermelding
  • (betaalde) producten die niet voldoen aan de daarvoor geldende betalingsvoorwaarden
  • producten waarin verboden of verdachte objecten en diensten worden aangeboden
  • producten die inbreuk maken op (intellectuele eigendoms)rechten van derden
  • producten met een doorlink naar affiliate/geld verdienen sites/casinos zonder toestemming
  • producten die in strijd zijn met de wet
  • benadering van verkopers benaderen voor eigen producten en/of diensten (spam)
  • herhaaldelijk foutief rapporteren van producten
  • gebruikers van wie sterke vermoedens bestaan dat zij in strijd met onze gebruiksvoorwaarden en/of de beleidsregels handelen.

Hoe komen we hier achter en hoe weren wij deze verkopers of producten?

  • Gebruikers kunnen producten die in strijd zijn met de regels of dubbel zijn geplaatst rapporteren via een link op de productpagina
  • Beheerders kunnen producten of schokkende afbeeldingen verwijderen
  • Beheerders kunnen verkopers blokkeren op onder andere emailadres en ip adres
  • Bij strafbare feiten of fraude wordt medewerking verleend aan of aangifte gedaan bij de politie
  • Het berichtenverkeer kan worden gescreend

Hoe kan ik een product plaatsen

Om een product te plaatsen dient u een account aan te maken. Met dit account bent u in staat om de door u geplaatse producten te bewerken of verwijderen.

Na het aanmaken van een account heeft u de mogelijkheid om een product aan te maken door diverse gegevens over het object op te geven.

Bij de diverse invoer velden staan help knoppen om u uitleg te geven over de vewachte invoer.

Hoe lang blijft mijn product op Met de Hand staan?

Een product blijf maximaal 60 dagen op Met de Hand staan.

7 dagen voor de einddatum krijgt u een email waarbij u de kans krijgt om het product te verlengen.

U kunt een product na deze periode ook opnieuw plaatsen. Hieraan kunnen kosten verbonden zijn. Voor meer informatie over deze kosten kunt u kijken naar het overzicht van de tarieven.

Indien u uw product niet verlengt, zal deze op non-actief gesteld worden.

Waarom is mijn product verwijderd?

Uw product kan worden verwijderd als niet voldaan wordt aan de algemene voorwaarden of aan de regels voor het plaatsen. Daarnaast kan het product worden verwijderd als deze niet verlengd is.

Hoe kan ik een foto bij een product plaatsen?

U kunt een foto plaatsen door op de knop [Foto toevoegen te klikken].

Vervolgens kunt u foto\'s van uw eigen schijf uitzoeken om te koppelen aan het product.

Het overzetten van de foto\'s gaat van start na het drukken op [bevestigen]. Bij grote bestanden kan het even duren voor deze zijn verwerkt.

Mijn foto is te groot, wat moet ik doen?

Als de foto groter is dan de opgestelde limiet kunt u deze zelf verkleinen. Deze limiet is niet altijd ingesteld door de beheerder, maar kan ook opgelegd zijn door het hostingbedrijf.

Op uw afbeelding te verkleinen kunt u uw favoriete foto bewerkings software gebruiken. Ook zijn er op het internet diverse websites te vinden waarop u gratis uw foto kan verkleinen in diverse formaten.
resizeimage.org
http://www.shrinkpictures.com

Hoe kan ik een product bewerken?

Om uw product te bewerken dient u ingelogd te zijn. U komt na het inloggen terecht in uw eigen beheer. Daar kunt u een overzicht vinden van alle door u geplaatste producten.

Bij ieder product staat een link voor het bewerken. Als u hierop klikt krijgt u de mogelijkheid om het product aan te passen.

Hoe kan ik een product verwijderen?

Om uw product te bewerken dient u ingelogd te zijn. U komt na het inloggen terecht in uw eigen beheer. Daar kunt u een overzicht vinden van alle door u geplaatste producten.

Bij ieder product staat een link voor het verwijderen. Als u hierop klikt zal het product worden verwijderd.