Niet bang voor vieze vingers

 Vieze vingers
Je moet niet bang zijn voor vieze vingers! Dat is het eerste waarvoor Marieke Blokland mij waarschuwde. “Nee” dat ben ik niet hoor! Ik hoor het mezelf nog zeggen… Enige tijd later zit ik nog wat onwennig met een aantal potjes acriel verf en mijn naaimachine aan mijn bureau. Langzaam verschijnt er een klein glimlachje en ik bedenk me dat ik werkelijk geen idee heb waarin ik me ga storten.

 


Mariek Blokland
Met een mooi nieuw boek op haar naam is Marieke Blokland geen onbekende! In haar werk is ze een duizendpoot, ze tekent, illustreert, ontwerpt en geeft creatieve workshops op het gebied van tekenen, schilderen, mixed media en art journaling. Met haar nieuwe boek: Art journaling & Mixed media laat ze zien hoe jij als crafter een creatief dagboek kan maken. Je leert hoe je materiaal kunt mixen en hoe jij je eigen stijl kunt ontwikkelen.

Mijn eigen stijl
En daar zit ik dan, achter mijn bureau. Ik ben creatief met haaknaald (sinds kort) en met een naaimachine kan ik redelijk overweg. Lang heb ik gebroed op een plan hoe ik deze twee passies kon combineren in 1 mixed media stuk. Vol trots presenteer ik jullie mijn werk:

Hoe ik mijn eigen art maakte
Voor mijn eigen art heb ik papier gerecycled uit een oud tijdschrift (Libelle). Omdat je met 1 pagina niet genoeg houvast hebt als je met de naaimachiene aan de slag gaat, heb ik meerdere pagina’s aan elkaar geplakt. Ik gebruikte 6 pagina’s die d.m.v. dubbelzijdig plakband aan elkaar plakte. Met de naaimachiene maakte ik een patroon. Niet doordacht, gewoon lekker je gang gaan. Voor het hartje gebruikte ik en restantje haakgaren die ik nog had liggen en naaide het hart vast met de naaimaiche. Voor het verven gebruikte ik acriel verf van de HEMA.
Heel veel succes met het maken van jouw eigen art! Vergeet jouw werk niet met mij en marieke te delen op #Instagram!
Instagram: Marieke Blokland
Instagram: Metdehand.nl

Win je eigen exemplaar: Art journaling & Mixed media
Ik mag van Kosmos Creatief maar liefs 5 boeken van Marieke Blokland verloten! Wil jij kennis maken met Art journaling & Mixed media en je eigen stijl ontwikkelen? Trek dan je stoute schoenen aan en doe mee aan deze winactie!

 

 

Reacties zijn gesloten.