Haken is PUUR genieten!

Afgelopen weekend waren wij bij de boekpresentatie van PUUR haken in de Textielfabrique in Dordrecht.

Zaterdag (9 aug) presententeerde Maaike van Koert haar eerste boek aan het grote publiek. In de gezelligste straat van Dordrecht (Voorstraat 429) vindt je de Textielfraque. Een prachtige winkel vol met de mooiste garen en stoffen. En omdat Maaike haar inspiratie haalt uit een landelijke woonomgeving en natuurlijke materialen was het de ideale lokatie!

Er waren die middag veel vrienden, familie, bloggers en fans in de winkel. Er werd gezellig wat gedronken en heel wat boeken gesigneerd! Ook ik ging naar huis met een prachtig exemplaar en een handgehaakte boekenlegger van Maaike!

Maaike is een fervent haakster, Instagrammer en Blogster creJJtion. Ze staat bekend om haar toegangkelijke haakprojecten en het feit dat ze voornamelijk met natuurlijke materialen werkt. In het boek staan ruim 20 gave haakpatronen! Het boek is geschikt voor beginners en voor gevorderden. Van grappige eierwarmers, sjaals tot babaydekens, je vindt er voor iedereen een leuk haakproject in! Het boek bevat behalve de leuke projecten ook geweldige sfeerfoto’s, die maken het een genot om er doorheen te bladeren!

Ben jij ook dol op haken en wil je graag een exemplaar van PUUR haken winnen? Let dan morgenavond goed op onze Facebook pagina…en misschien maak jij kans op dit prachtige boek!

Foto’s: via Crejjtion gemaakt door Renske Coolen

Reacties zijn gesloten.