Katoenen tas met fruit en eten print

Geplaatst door Dewycreations

  • 1 jaar en 6 maanden actief op Met de Hand
  • 4 Producten
  • Woonplaats Amsterdam

Beschrijving

Mooie, unieke, handgemaakte tas van katoen. Een mooie gift voor jezelf of voor een goede vriend(in)! De print bestaat uit allerlei kleine tekeningen van verschillende etenswaren. De prints van elke tas kunnen iets verschillen van de foto, gezien elk exemplaar handgemaakt is.

De afmetingen zijn van de tas zijn 41 bij 41 cm. De tassen kosten 14,- euro per stuk. Kleuren kunnen iets afwijken van de foto's.

De tas kan in de wasmachine bij een temperatuur van 30 graden. De tas kan niet gestreken worden.

De verkoopprijs is inclusief verwerkingskosten (0,50 cent) en wisselkoerskosten (4% van de totale prijs met verzendkosten). Daarnaast gelden er verzendkosten.
Verzendkosten bedragen 2,54 euro binnen Nederland, en 4,20 euro voor de rest van de wereld. Extra exemplaren kunnen verzonden worden voor slechts 0,81 cent binnen Nederland, en 1,38 euro voor de rest van de wereld.

Er zijn ook nog andere designs beschikbaar. Neem daarvoor een kijkje in de rest van mijn webshop!

Auteursrechten
Op tekeningen van Dewycreations zit een Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal licentie. (kijk voor meer informatie op: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/) Dit houdt in dat mijn werk niet gebruikt mag worden voor commerciële doeleinden. Er mogen geen afgeleide werken gemaakt worden van mijn werk. Je kan mijn werk verspreiden, mits je mijn naam (Dewy Venerius) of de artiestennaam “Dewycreations” vermeldt bij het werk.


Bekijk de website voor meer informatie: http://https://www.etsy.com/nl/listing/512968870/tas-met-eten-etenswaren-voedsel?ref=shop_home_active_2

Eigenschappen

Staat Nieuw
Ecovriendelijk -
Gebruikte materialen Katoen
Afmeting/Formaat 41 cm bij 41 cm
Levertijd 1-2 weken
 

Email inhoud

Beste Dewycreations,

Mijn naam is en ik reageer op uw product met titel: Katoenen tas met fruit en eten print

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer