Handgemaakte heldere glazen vogel met kleurrijke dichroide accenten! Een unieke gekleurde vogel in alle kleuren van de regenboog.

Geplaatst door Glashangers

  • 249 Producten

Beschrijving

Handgemaakte heldere glazen vogel met kleurrijke dichroide accenten! Een unieke gekleurde vogel in alle kleuren van de regenboog. Deze vogel is van helder transparant glas gemaakt met overal dichroide accenten in allerlei kleuren en patronen. Een vrolijke vogel. Dichroide glas is een zeer kostbare glassoort doordat deze is bewerkt met edelmetalen. Dit laagje op het glas breekt het licht waardoor het glas een gloed krijgt dat veranderd afhankelijk van de lichtinval. Helaas kan geen enkele foto weergeven hoe mooi dit effect is! In het echt is deze vogel veel mooier dan de foto laat zien. 
Deze bijzondere vogel zal prachtig staan in elke tuin, maar ook fantastisch om aan een mooie muur te hangen in huis! Deze glazen vogel is een origineel cadeau om te geven!

Deze kleurrijke vogel heeft een afmeting van ca. 11,5 x 6,4 cm.

Glas is weerbestendig dus je kan de vogel eventueel het hele jaar buiten laten hangen, zo blijft de tuin in de winter ook mooi!

Verzending met pakketpost á 4,95 (gratis vanaf 75,-)


Bekijk de website voor meer informatie: http://www.glashangers.nl/nieuwe-producten/heldere-glazen-vogel-multicolor-dichroide-glas-suncatcher-raamhanger-decoratie.html

Eigenschappen

Staat Nieuw
Ecovriendelijk -

Meer producten in deze categorie

 

Email inhoud

Beste glashangers.nl,

Mijn naam is en ik reageer op uw product met titel: Handgemaakte heldere glazen vogel met kleurrijke dichroide accenten! Een unieke gekleurde vogel in alle kleuren van de regenboog.

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer