Handgemaakte grote broche speld met diverse kleurrijke glaskralen! Handgemaakte multicolor broche met diverse glaskralen en bedels!

Geplaatst door Glashangers

  • 249 Producten

Beschrijving

Handgemaakte grote broche speld met diverse kleurrijke glaskralen!
Handgemaakte multicolor broche met diverse glaskralen en bedels! Voor deze handgemaakte multicolor kiltspeld zijn alleen kwaliteitsmaterialen gebruikt zoals: diverse glaskralen, keramiek kralen, metalen verzilverde tussenzetsels, kristal, rocailles, glasparels,millefiori glaskralen,schelpjes en mooie kwaliteit Tsjechische glaskralen.
Tevens hangen er prachtige millefiori en dichroide pronkstukjes aan de speld die zijn handgemaakt (glasfusing) in eigen atelier. Tussen al deze prachtige glazen kralen hangt ook een verzilverde bedel van een veertje en een "handmade" handje.
De speld is ca. 7,5 cm. breed

Een exclusieve multicolor kiltspeld/broche om je trui, vest, poncho of tas mee op te fleuren! Door de vele kleuren past deze accessoire overal bij!
We raden het af deze vrolijk gekleurde speld te gebruiken op dunne zijden sjaaltjes i.v.m. het gewicht van de speld (ca. 20-25 gram).
Van deze grote speld is er maar 1 gemaakt, dus weg=weg! 

GRATIS verzending!


Bekijk de website voor meer informatie: http://https://www.glashangers.nl/accessoires/broches-en-spelden-online-kopen.html

Eigenschappen

Staat Nieuw
Ecovriendelijk -
 

Email inhoud

Beste glashangers.nl,

Mijn naam is en ik reageer op uw product met titel: Handgemaakte grote broche speld met diverse kleurrijke glaskralen! Handgemaakte multicolor broche met diverse glaskralen en bedels!

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer