handgemaakte #design #hanglamp – Wireshade #wit – #uniek en modern ontwerp

Geplaatst door Wonderwire

Beschrijving

Deze handgemaakte en stoere hanglamp heb ik gemaakt met ongeveer 32 meter stevig elektriciteitsdraad . Deze unieke lamp past in vrijwel iedere ruimte en wordt geleverd met een luxe witte metalen plafond cup en is in hoogste verstelbaar middels een trekontlasting.

Als je vragen hebt of deze lamp wilt kopen stuur me dan een bericht en ik geef je zo snel mogelijk antwoord. Ik verstuur mijn lampen over de hele wereld.

Specificaties en info:

- ↕ 35cm, Ø 45 cm

- E27 fitting (geschikt voor alle soorten lichtbronnen inclusief LED)

 - 110-240V. Max 60W

- Exclusief lichtbron. Leverbaar tegen meerkosten

- Koord lengte: 2 meter (langer op verzoek mogelijk)

- Prijs   € 205,00

-------------------------------------------------------------------------------

Aanvullende informatie en voorwaarden:

 

Ik verpak mijn producten met de grootst mogelijke zorg. Ik gebruik gerecyclede dozen, bubbelplastic en waar nodig schuim om te voorkomen dat een product beschadigd. Eventueel verpak ik onderdelen apart.

 

Track & Trace informatie wordt verstrekt indien mogelijk voor jouw land/locatie, zodat je het pakket  24/7 kan volgen. Als je wilt dat het pakket naar een ander adres wordt verstuurd dan in je Etsy account laat me dat dan weten als je het product besteld.

 

Mijn producten zijn ook af te halen in Eemnes. Uiteraard krijgt u dan de verzendkosten geretourneerd. Helaas heeft Etsy niet de mogelijkheid om geen verzendkosten in te stellen.

Als je wilt dat ik een lichtbron toevoeg (tegen meerprijs)  neem dan ook even contact met mij op zodat ik je kan informeren over de verschillende mogelijkheden.

 

Klanttevredenheid is mijn hoogste prioriteit dus als je niet tevreden bent met je product neem dan contact met mij op binnen 14 dagen nadat het product is bezorgd.

 

Houd er rekening mee dat dit een elektrisch product is en neem dus neem de nodige voorzorgsmaatregelen tijdens het installeren, zowel voor jouw veiligheid als die van anderen. Bij twijfel over de installatie adviseer ik om een erkend installateur in te schakelen. Voor alle elektrische onderdelen gebruik ik uiteraard alleen erkende CE, EN60598 gecertificeerde producten.

 

Dit product is niet geschikt voor gebruik buitenshuis en in vochtige ruimtes zoals badkamers, sauna’s etc. 


Bekijk de website voor meer informatie: http://www.wonderwire.nl

Eigenschappen

Staat Nieuw
Ecovriendelijk -
Gebruikte materialen Snoer, draad, fitting, plafondcup, metalen ring
Kenmerken Handgemaakte design hanglamp
Afmeting/Formaat 35cm hoog - 45cm diameter
Levertijd 2-3 dagen

Meer producten in deze categorie

 

Email inhoud

Beste Wonderwire,

Mijn naam is en ik reageer op uw product met titel: handgemaakte #design #hanglamp – Wireshade #wit – #uniek en modern ontwerp

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer