Sleutelhanger in opdracht gemaakt met uw eigen foto of afbeelding en/of tekst in glas.

Beschrijving

Unieke sleutelhanger van wit glas met sepia foto in het glas. Sleutelhanger in opdracht gemaakt met uw eigen foto of afbeelding en/of tekst in glas. Slijtvast en kleurecht voor eeuwig ingebrand in het glas. Een origineel aandenken en cadeau om te geven!
Prijs: 14,95 incl. gratis verzending
Levertijd 1-2 weken

We maken ook sleutelhanger in opdracht! De foto wordt door ons gemaakt op speciaal kwaliteitsglas. Je hebt keuze uit allerlei soorten en kleuren glas. Omdat de print in sepia is wordt het mooiste effect bereikt op wit of licht opaalkleurig glas. Door middel van een gecontroleerd computergestuurd proces van ruim 15 uur wordt het glas versmolten in een glasoven. Hierbij worden temperaturen bereikt die oplopen tot 800 graden. Gedurende dit glasfusings proces wordt de foto volledig met het glas versmolten waardoor deze gegarandeerd nooit zal vervagen, slijten of verkleuren!

We kunnen vrijwel alle glazen sieraden, accessoires of decoratie voorzien van een foto. Denk aan; glashangers, ringen, armbanden, oorbellen, broches, manchetknopen, sleutelhangers, onderzetters, raamhangers, schalen, roerstaafjes, tuindecoratie. En ga zo maar door! De mogelijkheden zijn eindeloos!


Bekijk de website voor meer informatie: http://www.glashangers.nl

Eigenschappen

Staat Nieuw
Ecovriendelijk -
 

Email inhoud

Beste glashangers.nl,

Mijn naam is en ik reageer op uw product met titel: Sleutelhanger in opdracht gemaakt met uw eigen foto of afbeelding en/of tekst in glas.

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer