Vlaggetjes met naam

Geplaatst door Kidzkadooz

Beschrijving

Deze vrolijke, lieve, hippe naamslingers van Kidzkadooz zijn ontzettend leuk en kom je steeds vaker tegen. Ze zijn leuk als geboorteslinger, verjaardagsslinger, als kraamcadeautje of gewoon heel leuk voor in de kinderkamer.

Afmeting vlaggen: 20 cm x 20 cm (3 vlaggetjes per meter)

Kosten per meter: € 6,-. (startkosten 2,50€)

Kosten per letter: € 1,00 per vlag extra. 

Aantal vlaggetjes per meter: 3 vlaggetjes. Bij een naam wordt ervoor gezorgd dat de slinger mooi symmetrisch is. Wanneer je dus 4 letters hebt en 2 meter, krijg je 6 vlaggen. Op de middelste 4 staat de naam en de buitenste 2 zijn blanco.

Op maat gemaakt

Behalve dat Kidzkadooz de vlaggetjes helemaal naar jouw wensen personaliseerd, kun je ook je vlaggetjes met naam op maat laten maken. Misschien heb je andere kleuren in gedachten die je niet in een ontwerp van de naamslingers terug ziet of wil je verschillende ontwerpen en/of kleuren combineren? Kortom: alles kan! 

Levertijd

Heb je snel een kraamcadeautje nodig, ben je bijna uitgerekend of ben je wat laat met het regelen van een paar leuke slingers voor een verjaardag?  De levertijd is 3-5 werkdagen en wanneer er spoed bij is, kun je informeren per mail info@kidzkadooz.com naar de mogelijkheden.


Bekijk de website voor meer informatie: http://www.kidzkadooz.com/c-378163/vlaggetjes-met-naam/

Eigenschappen

Staat Nieuw
Ecovriendelijk -
Levertijd 3-5 werkdagen
 

Email inhoud

Beste Kidzkadooz,

Mijn naam is en ik reageer op uw product met titel: Vlaggetjes met naam

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer