Handgeblazen urnen van hoge kwaliteit Bohemian Crystal

Geplaatst door Voordeelwebwinkel Urnwebshop.nl

Beschrijving

De collectie Glazen Art Urnen, Gazen Urnen & Mini Urnen van VoordeelWebWinkel Urnwebshop.nl zijn uniek van vorm, handgeblazen en gemaakt van hoge kwaliteit Bohemian Crystal.

Er zijn verschillende procedés gebruikt bij ieder type urn. Zo is elke urn een kunstwerk op zich geworden.

Van elke grote urn is een kleinere versie verkrijgbaar (een zogenaamde keepsaker) in exact dezelfde kleurstelling, voor de verdeling van as onder nabestaanden. Of voor de as van een kind of baby.

De grote urnen hebben een inhoud van 3,5 liter en zijn 3 kilo zwaar. Ze zijn 32 cm hoog en hebben een diameter van 18 cm en kosten in onze VoordeelWebWinkel € 289 (ipv € 365). De keine versies hebben een inhoud van 0,15 liter en zijn 0,5 kilo zwaar. Ze zijn 15 cm hoog en hebben een diameter van 9 cm en kosten in onze VoordeelWebWinkel € 159 (ipv € 180)

Onze gehele urnencollectie is overigens handgemaakt. Onder meer door kunstenaar Geert Kunen en Lei Hannen, die al vele jaren keramische urnen maakt. Hierbij gebruiken ze bijzondere traditionele techniek die haar kracht ontlenen aan de elementen van de natuur. Door hun ervaring weten zij van ieder object een kunstwerk te maken dat zich onderscheidt van de traditionele urnen.

Ga voor meer info & een overzicht van onze fraaie collectie naar VoordeelWebWinkel Urnwebshop.nl 


Bekijk de website voor meer informatie: http://www.urnwebshop.nl/urnen/glazen-urnen/p-1/

Meer producten in deze categorie

 

Email inhoud

Beste Urnwebshop.nl,

Mijn naam is en ik reageer op uw product met titel: Handgeblazen urnen van hoge kwaliteit Bohemian Crystal

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer